Shqiperia

Plas humori në rrjetet sociale, serbo-shqiptari Skënderbe zëvendësohet me Lali Erin…

Daljet e tij të shpeshta në portale dhe në televizion, e kanë kthyer Erion Veliajn, në një shënjestër për ironi dhe humor në rrjete rrjetet sociale.

Së fundi, në këto rrjete qarkullon një fotomotazh i tij me biçikletë, që ka zëvendësur statujën e Skëndër beut në qendër të Tiranës.

Shtysa për këtë fotomontazh është marrë nga lajmi që bëri ‘bujë’ në media dhe në portale, ku Erion Veliaj shkoi në Kryesinë e Kuvendit me biçikletë, lajm që zyra e tij e shtypit u kujdes që të reklamohej gati si një zbritje në hënë.

OPINIONE

INTERVISTA