Bota

Policia angleze shton patrullimin rreth vendeve fetare

Shtimi i sulmeve terroriste në Angli dhe frika që u krijua nga këto sulme kundër besimtarëve të feve të ndryshme, policia sekrete e Anglisë ka shtuar forcat e sigurimit për të mbrojtur këto vende.

Gazeta angleze “Indipendent” në një raport të saj ka shkruar se policia e Anglisë ka shtuar forcat e sigurisë dhe patrullimin rreth vendeve fetare në Angli për të parandaluar kryerjen e sulmeve raciste. Policia e Londrës ka lëshuar fotot e para të rripave të rremë të vetëvrasjeve të veshur nga sulmuesit e London Bridge. Rripat ishin të bashkëngjitura në trupat e burrave kur u qëlluan për vdekje, ndërsa dukeshin si eksplozivë të vërtetë, tha policia. Të tre të dyshuarit mbanin rripat e lëkurës, tha policia e Metropolitan në Londër në një deklaratë të lëshuar të dielën. Çdo rrip kishte tre shishe të ujit të disponueshëm “të mbuluar me shirit maskimi të bashkangjitur në rrip”, shtoi deklarata./ PT

OPINIONE