Bota

Policia izraelite rrëmben imamin e Xhamisë Aksa në Jeruzalem

Policia izraelite ka rrëmbyer nga shtëpia e tij imamin Shejh Walid Siam, imam në Xhaminë Aksa në Jeruzalem.

Një zyrtar i lartë palestinez tha se një forcë e madhe e policisë izraelite dhe oficerëve të inteligjencës hynë natën vonë në shtëpinë e Imam Siamit në qytetin e vjetër të Jeruzalemit.

Forca izraelite kontrolluan shtëpinë e tij dhe bënë kërdinë para se të arrestonin Shejh Walid Siamin.

OPINIONE