Shqiperia

Policia publikon listën e më të kërkuarve në qarkun e Korçës, emrat + foto

Policia ka publikuar listën e personave më të kërkuar në qarkun e Korçës, duke i bërë thirrje banorëve që të ndihmojnë në kapjen e tyre.

Në një njoftim në Facebook, ku ka postuar fotot, emrat dhe veprat penale që këtë persona kërkohen, policia bën me dije se  do garantojnë anonimatin për të gjithë ata që japin informacion.

POSTIMI I PLOTË

Ja personat e kërkuar nga Policia në qarkun e Korçës. Policia e Shtetit fton cilindo që ka djeni mbi vendndodhjen e tyre të telefonojnë Policinë në numrin pa pagesë 112, duke ju garantuar anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike.

46519057_2309821882637503_9109732789955067904_n

46479544_2309821889304169_1654239673762971648_n

46485886_2309821809304177_8320487044136566784_n46485603_2309821795970845_2213532724524744704_n46459194_2309821802637511_5121028633896419328_n46485278_2309821782637513_2733463228947365888_n46667564_2309821739304184_4057673445272453120_n46488091_2309821729304185_6062907372702007296_n46516177_2309821635970861_6951093101842661376_n46463884_2309821719304186_7591643901597843456_n46454521_2309821709304187_390386985035890688_n46471808_2309821655970859_8909814977292926976_n46491536_2309821862637505_7862865558717333504_n46495597_2309821652637526_2920607826051072000_n46459326_2309821642637527_1011607507086344192_n46488054_2309821942637497_6372181593955500032_n46431731_2309821572637534_5023558199404396544_n46460764_2309821592637532_6347410795277582336_n46485405_2309821589304199_989035607109926912_n46456375_2309821892637502_740676344374886400_n46472609_2309821579304200_7795907688587591680_n46519057_2309821882637503_9109732789955067904_n46505801_2309821532637538_2748699569595351040_n

 

 

 

OPINIONE