Policia shqiptare nuk matet dot me komandantët e MEK-ut të stërvitur nga muhabaratët e Sadamit

Nga: Massoud Khodabandeh Një dramë familjare që po shfaqet në Shqipëri ka tërhequr vëmendjen e mediave dhe opinionit publik. Por kjo nuk është një dramë e zakonshme. Është historia e çiftit iranian Mostafa dhe Mahboubeh Mohammadi, të cilët janë qytetarë kanadezë dhe prej  njëzet e një vitesh luftojnë për të shpëtuar vajzën e tyre nga një … Continue reading Policia shqiptare nuk matet dot me komandantët e MEK-ut të stërvitur nga muhabaratët e Sadamit