Bota

Politika e jashtme / Trumpi është fajkua, jo pëllumb

Shkruan “New Statesman”:

Jemi më pak se tre muaj nga nisja e presidencës së Trumpit, dhe trupat po bëhen pirg. Trumpi ka vrarë më shumë civilë në tre muajt e parë si president, se sa Barak Obama apo Xhorxh Bushi, gjatë po të njëjtës periudhë në detyrë.

Shkruan “The Telegraph”:

Aksioni ia doli në arritjen e një grushti objektivash që ka Trumpi. U duk se i futi marrëdhëniet me Rusinë në rrezik të madh. Si dhe bëri që të gjithë të pushojnë së foluri, për dështimin në shfuqizimin e Obamacare, si dhe bllokimin e udhëtimeve për imigrantë. /bota.al

OPINIONE