Bota

Presidenti Erdogan priti në Stamboll Princeshën e Japonisë

Princesha e Japonisë, Akiko Mikasa ka ardhur për takime në Turqi.

Ajo u prit në Pallatin Mabeyn në Stamboll nga Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan).

Takimi u zhvillua pa praninë e medias.

Princesha e Japonisë, Akiko Mikasa do të qëndrojë në Turqi deri më 14 shtator.

Ajo do të realizojë takime në Stamboll, Ankara dhe qytetin Kërshehir (Kırşehir).

Burimi: TRT

OPINIONE

INTERVISTA