Shqiperia

Protesta kundër prishjes së Teatrit/ Godina e Kuvendit ‘blindohet’ me forca speciale

Në Kuvend sot është duke u diskutuar për ligjin për Teatrin, i cili nëse kalon i hap rrugën prishjes së godinës ekzistuese.

Deputetet e opozitës dhe maxhorancës janë duke debatuar, ndërsa shumë artistë po qëndrojë jashtë në shenjë revolte kundër këtij ligji.

Por ende pa u votuar ligji, forca të shumta policie kanë mbërritur në Kuvend, për të pasur çdo gjë nën kontroll, pasi mund të ketë dhe trazira.