Shqiperia

Protestë para Kuvendit të Shqipërisë

Takimi i 12 i Këshillit të Stabilizim Asociimit që u mbajt sot në Kuvendin e Shqipërisë ku opozita dhe mazhoranca ishin bërë bashkë para delegacionit të Parlamentit europian është shoqëruar me protesta të të rinjve.

Fotot e tyre me pankarta në duar për drejtësi të njëjtën apo për ish ministrin e Brendshëm Saimir Tahirin i ka publikuar edhe ish kryeministri Sali Berisha.