Shqiperia

Protestuesit falenderojnë në protestë gazetarin gjerman

Protestuesit e opozitës e kanë mbushur bulevardin me pankarta në gjuhën gjermane dhe angleze.

Ata kanë falenderuar gazetarin gjerman Peter Tiede të gazetës “Bild”, e cila publikoi përgjimet e dosjes 339. “Asnjë hap pas”; “Droga, krimi, korrupsioni, Edi Rama: Nuk kanë të ardhme!”, shkruhet në pankarta. Ndërsa në flamurin europian është shënuar një thirrje për ndihmë në gjuhën angleze.