Shqiperia Sport

Publikohet kënga e Kupës së Botës, e kënduar nga Era Istrefi, Nicky Jam e Will Smith

Kombëtarja shqiptare nuk do të luaj në Kampionatin Botërorë të Futbollit, por këngëtarja shqiptare Era Istrefi do të jetë zëri zyrtar i himnit të këtij kampionati.

Më në fund kënga e FIFA World Cup është publikuar në YouTube.

Himni i Kupës së Botës është kënduar nga këngëtarja shqiptare Era Istrefi, Will Smith dhe Nicky Jam.

“Live it up” ëshët titulluar kënga shumë ritmike.

Ky bashkëpunim konsiderohet një sukses i jashtëzakonshëm i Era Istrefit në tregun muzikor ndërkombëtar.

Më poshtë mund të dëgjoni këngën që do të na shoqëroj gjithë qershorin e jo vetem:

53
LAJMI PARALAJMI PAS