Bota

Putin: Amerika fajtore për të gjitha luftërat në botë

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putini ka thënë se SHBA është fajtore për të gjitha konfliktet që po lindin në botë.

Putin ka akuzuar Amerikën se nxit destabilitet në të gjitha rajonet vetëm për interesat e saj politike.

“Mendoj se politikat që po ndjek SHBA janë kundër të gjitha kombeve si dhe kundër vet interesave tona dhe besimit tonë tek SHBA”, ka thënë Putin.