Bota

Putini miratoi vendimin për kundërpërgjigje ndaj Amerikës dhe aleatëve të saj

Kreu i Shtetit të Rusisë, Vladimir Putin miratoi vendimin për kundërpërgjigje ndaj sanksioneve që Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe aleatet e saj zbatojnë ndaj vendit të tij.

Sipas vendimit të nënshkruar nga lideri rus, do të zbatohen sanksione ndaj të gjitha vendeve dhe personave që hedhin hapa armiqësore ndaj Rusisë.

Qëllimi i rregullimeve ligjore të ndërmarra nga Dhoma e ulët e Parlamentit rus, Duma në muajin maj është mbrojtja e sovraniteti të Rusisë kundër sanksioneve ekonomike dhe politike./ trt