Shqiperia

“Pyetje në lidhje me kërkesat për viza emigruese?” ja si ambasada e SHBA u vjen në ndihmë aplikuesve

Ambasada Amerikane në Tiranë iu vjen në ndihmë të gjithë qytetarëve shqiptarë në lidhje me kërkesat për viza emigruese.

Përmes hashtagut PyetAnen, ambasada amerikanë fton të gjithë aplikuesit që për çdo paqartësi mund të drejtohen me pyetjeve përmes rrjetit social mbi procesin e aplikimit.

“ Ju uroj një të enjte të lumtur! Keni pyetje në lidhje me kërkesat për viza emigruese? Është e rëndësishme të dini se zyra e Departamentit të Sigurisë Kombëtare USCIS i përpunon ato kërkesa dhe Qendra Kombëtare e Vizave (NVC) cakton takimet për vizë, kështu që ju duhet t’u bëni atyre pyetje që mund të keni në lidhje me peticionet në pritje.

Sidoqoftë, nëse thjesht doni të pyesni se si funksionon procesi, unë jam këtu për t’ju ndihmuar! #PyetAnen”/tpz

OPINIONE