Shqiperia

Qeveria optimiste për çeljen e negociatave

Ministri i Jashtëm flet me siguri se vendimi i datës 28 i Këshillit Europian do t’i hapë rrugën negociatave të anëtarësimit edhe pse e lë një shteg mundësie edhe për të kundërtën.

Në një interpelancë me studentë në platformën e bashkëqeverisjes Ditmir Bushati ndaj gjatë dhe tek qasja që ka shfaqur opozita ndaj këtij procesi. Kreu i diplomacisë flet përpara studenteve dhe për përfitimet financiare që ka Shqipëria në rast të një vendimi pozitiv për negociatat, përmes fondeve të BE për projekte në sektorë të ndryshëm.