Shqiperia

Qeveria Rama shkatërron teqen halvetiane

Nga Genc Sejko

Ne muajin e Ramazanit dhe pa asnje paralajmerim forcat e IMTse prishin murin rrethues te teqes ne mes te Tiranes.
Nuk habitem nga dhunimi i ketij objekti kulti. Ne fund te fundit jane pasardhesit e atyre qe prishen kisha e xhamija. Me trishton fakti qe mediat heshtin.
Ju kujtoj mediave qe ‘qefini nuk ka xhepa’./gazetaimpakt