Qeveria shqiptare mbështet MEK-un në mbajtjen peng të gruas kanadeze

Në fund të viteve 90, shtetasit kanadezë, shtatëmbëdhjetë vjeçarja Somaja Mohammadi dhe vëllai i saj Mohammad Mohammadi u joshën me mashtrime dhe shkuan në një kamp të organizatës Moxhahedin Khalq (MEK) në Irak për një vizitë të shkurtër. Me të mberritur atje, ata nuk ishin më në gjendje që të largoheshin. Prindërit e tyre, Mustafai … Continue reading Qeveria shqiptare mbështet MEK-un në mbajtjen peng të gruas kanadeze