Bota

Qeverine shqiptare e sulmoi edhe katolikja e Trumpit, Lisa Milicaj

Qeverine shqiptare per voten e saj ne OKB e ka sulmuar edhe malesorja katolike shqiptare Lisa Milicaj e cila eshte zgjedhur këshilltare në shtetin e Nju Jorkut. Lisa Milicaj, ka dënuar pozicionimin e Shqipërisë kundër Amerikës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, përkitazi me statusin e Jeruzalemit.

Milicaj, nje femer republikane nga ato qe ka qejf te mbaje prane presidenti feminist, Donald Trump, nëpërmjet një shënimi në Facebook, e ka quajtur “të ulët dhe të turpshëm” vendimin e Shqipërisë për të mbështetur një rezolutë kundër qëndrimit amerikan për Jeruzalemin.

Qeveria shqiptare medoemos do te ndjehet shume keq pas ketij komenti te Lises, te cilen Trumpi e mban afer vetes sikur kukullat qe ai mbante kur bente parada me femra.