Shqiperia

Qytetarët i tregojnë varfërinë, Rama i kthehet: Keni celular për frymë, s’ka fukarallëk!

Kryeministri Edi Rama ka shkëmbyer replika dhe batuta me komentuesit në rrjet lidhur me varfërinë, papunësinë, taksat dhe ccështje të tjera që përballen qytetarët në jetën e përditshme.

Një nga ndjekësit e Ramës në rrjet i është ankuar kryeministrit për varfërinë,duke i thënë se fukarallëku ka arritur kulmin.

Por Kryeministri mendon se gjërat kanë ndryshuar shumë. Madje Rama i sugjeron qytetarit që të kthejë kokën për të parë se ku ishim para katër vitesh, gjërat kanë ndryshuar shumë.

Për të treguar mirëqenien, Kryeministri thotë se një vend në kulmin e fukarallëkut nuk rrit konsumin sikur ndodh këtu dhe nuk ka celular për ccdo frymë të gjallë.

Image