Rama dhe gaztori Paja tallen ‘live’ me popullin e Gjirokastrës (Video)

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka demaskuar me një video, “fushatën elektorale” që po bëjnë Kryeministri dhe një kandidat për këshillin bashkiak të Tiranës, Gazmend Paja. Jo më larg se dje, në një takim me banorë të njesisë nr.5 dje në Tiranë, barcaleta fyese dhe diskretituese për popullin e Gjirokastrës kanë qenë thelbi i diskutimeve dhe i të qeshurave e talljeve “live” në ERTV.

Duke publikuar videon dhe ftuar për ta dëgjuar atë, Berisha ironizon:” Edvin Hajduti dhe Gaz Paja shpalosin platformën për Tiranën! Ndiqni këtë video.”

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne