Shqiperia

Rama: Me hap të madh drejt fitores së qershorit, salinjtë dhe kadrinjtë me gisht në gojë

Kryeministri Edi Rama u përgjigjet akuzave të opozitës për ministrat e rinj, duke nënvizuar se kanë mbetur me gisht në gojë.

Rama në Twitter: 

Oh sa e bukur radha e salinjve e kadrinjve që gjuajnë qeverinë e re, pa e fshehur dot gishtin e mbetur në gojë (edhe njëherë si përherë) S’kanë faj jo, sepse kemi hedhur një hap të madh sot drejt fitores së qershorit tjetër. Qentë lehin më fort kur karvani ecën më shpejt. Krenar për PS.