Shqiperia

Rama në Berat, Xhafaj futet në zyrë te Ministria e Brendshme

ASAMBLEJA E PS - Gramoz Ruci dhe Fatmir Xhafa, para nje mbledhje te Asamblese se Partise Socialiste, ku eshte folur mbi reformat e ndermarra nga qeveria./r/n/r/nGramoz Ruci and Fatmir Xhafa, before a meeting of the Assembly of the Socialist Party, which is talking about reforms undertaken by the government.

Ndërsa kryeministri Edi Rama ndodhet për takime në qarkun e Beratit, ditën kur opozita zhvillon protestën, ministri Fatmir Xhafaj ndodhet në zyrën e tij. Ai është parë të futen në Ministrinë e Brendshme rreth orës 9:30. Një ditë më parë Xhafaj sfidoi kreun e opozitës, për të dhënë dorëheqjen nëse do të provohej që audiopërgjimi rezulton i pavërtetë. Protesta e opozitës nis në orën 11:00.