Shqiperia

Rama në Kukës, Berisha: Po i mbajnë nxënësit me zor për ta pritur

Kryeministri Edi Rama ndodhet në veri sot ku do të zhvillojë disa takime dhe aktivitete. Por ndërkohë ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar një mesazh ku thuhet se nxënësit e gjimnazit në Krumë por mbahen të mbyllur jashtë dëshirës së tyre për të pritur kryeministrin Rama.

POSTIMI I BERISHËS
Gjimnazistet i ndryjnë në shkollë sepse shkon Kallam Dështaku! sb

Përshëndetje Doktor

Në qoftë se keni mundësi ta publikoni
Është ora 15:10 edhe nxënësit e gjimnazit “Skënderbeu” Krumë po mbahen nga mësuesit pa dëshirën e tyre në shkolle sepse vjen kryeministri në Has
Anonim ju lutem.

Berisha Fb

Burimi: BalkanWeb

OPINIONE