Shqiperia

Rama publikon pamjet nga rruga Kardhiq – Delvinë, evitohet Qafa e Muzinit

Kryeministri i vendit Edi Rama zbuloi këtë mëngjes pamje nga rruga Kardhiq – Delvinë, një nga projektet e paketës transformuese për ekonominë dhe turizmin e të gjithë zonës

MIRËMËNGJES

dhe me këto pamje të rrugës Kardhiq – Delvinë, një nga projektet e paketës transformuese për ekonominë dhe turizmin e të gjithë zonës, që siguron lidhjen shumë më shpejtë të Gjirokastrës me bregdetin duke evituar Qafën e Muzinës për të vijuar përmes Nivicës, ju uroj një javë të mbarë.

 

OPINIONE