Islamofobi Rajoni

Restoranti në Gjakovë, ua ndalon hyrjen femrave me mbulesë

Një restorant në Gjakovë ka bërë një veprim tepër të çuditshëm.

Në hyrje të tij ka vendosur një revole dhe një grua të mbuluar.

Por kjo ka një arsye. Fytyra e femrës së mbuluar me burka dhe arma kanë nga një vijë të kuqe si shenjë ndalese për të hyrë në këtë restorant.

Nuk dihet se kur saktë është vendosur kjo pllakë ndaluese, por krejt çka dihet se lokali nuk lejon këto dy lloj “fenomenesh” sipas tyre të futen aty.

Burimi: Kosovarepublikë