Opinion Shqiperia Sociale

Rilindasit e tërbuar le të kujtojnë pak makinat që dogjën në 21 janar. A ishin pasuri e dikujt?

Nga Erion Kristo

1-Kukësi futet në Ligën Evropiane.
2. Kukësi ngjalli shpresën.
3. Të madhit i mbahet fryma.
4. I madhi kërkoi ndjesë.
5. I madhi përjashtoi nga partia grupin antiparti.
6. Populli është sovrani.
7. I madhi nuk di të lexojë sovranin, kujton se është ai sovrani.
8. Ministri i Brendshëm foli për elemente kriminale. Pra, dështoi të mbronte protestën.
9. Foli dhe prokurorica. Prokuroricë heto koncesionin jo popullin.
10. Lulka????????
11. Tërhiqni autoblindat, se aty do rrëzohet shteti si në 97.
12. Rilindasit e tërbuar le të kujtojnë pak makinat që dogjën në 21 janar. A ishin pasuri e dikujt? A i dëmshpërblyet? A u dënua ndonjeri nga protestuesit që dogjën pasurinë e përbashket dhe private?
13. Të madhit si duket ju prish pazari, se nuk përmbahej fare.
14. Kush e dashuron Vallen e Kukesit?

OPINIONE