Shqiperia

Rokadë në Policinë e Shtetit, Ardi Veliu shkëmben drejtorët e Kukësit dhe Lezhës

Rokadë në Policinë e Shtetit. Ditën e sotme Ardi Veliu ka firmosur lëvizjet e reja në dy qytete.

Drejtori i Policisë Vendore në Lezhë do të transferohet në Kukës.

Ndërsa drejtori i Policisë në Kukës Zef Laska do të emërohet në Lezhë. Ai do të prezantohet sot në detyrën e re në këtë qytet.

Nuk dihet ende pse është bërë lëvizja e re në këto dy institucione./tpz

OPINIONE

INTERVISTA