Bota

Rreziku nga koronavirusi, Google-stafit në Irlandë: Punoni nga shtëpia

Pjesës më e madhe e stafit të Google në selinë e saj evropiane në Dublin u është thënë të punojnë nga shtëpia pasi një punëtor pati simptoma të gripit, raporton transmetuesi publik irlandez RTE.

Megjithatë mësohet se ky person ka rezultuar negativ në testin e bërë.

“Ne vazhdojmë të marrim masa paraprake për të mbrojtur shëndetin dhe sigurinë e forcës sonë të punës, dhe si pjesë e kësaj përpjekje kemi kërkuar nga ekipet tona të Dublinit që të punojnë nga shtëpia nesër,” tha një zëdhënës i Google për RTE.

Ka mbi 8,000 punonjës në zyrën e Dublinit sipas Google./TPZ