Bota

Rrugët e Evropës njihen me agresivitetin e YPG/PKK

Përkrahësit e YPG/PKK-së kanë sulmuar një qytetar suedez që reagoi ndaj tyre.

Simpatizantët e organizatës terroriste në 1 Maj zbritën në rrugë me pretekstin e Festës së Punëtorëve dhe filluan marshimin duke mbajtur në duar paçavuret që simbolizojnë organizatën terroriste.

Përkrahësit e terrorit dolën jashtë kontrollit dhe sulmuan me shkopinj një qytetar suedez që reagoi ndaj marshimit.

Një grup prej 8-10 vetë e sulmuan suedezin, e rrahën atë dhe e rrëzuan në tokë.

Ajo që ra në sy ishte mosndërhyrja e policisë në vendin e ngjarjes./ trt