Bota

Rusi: Ariu shtyn invalidin me karrige me rrota

Të shohësh një ari që shtyn një njeri me një karrocë nuk është gjëja e parë që prisni të shihni në rrugët e Moskës, por pikërisht kjo ishte ajo që “Yasha Bear” po bënte të martën.

Trajneri Oleg Aleksandrov pësoi një aksident në qarkun Nizhegorodsky, duke rënë nga 18 metra e për pasojë duke thyer këmbët dhe një krah. Ai po rriste tre arinj të vegjël atë kohë.

Megjithatë, pas aksidentit, Oleg u shtrua në spital dhe u largua nga arinjtë e tij ose “fëmijët me flokë” siç i thërriste ai për katër muaj.

“Isha shumë i shqetësuar se si do të ndryshonte marrëdhënia jonë”, tha ai, duke shtuar se ky mendim po i qarkullonte në kokë gjatë gjithë kohës që isha në spital, po imagjinoja nëse do të më pranonin. Ishe distanca mes nesh.” e.k