Shqiperia

Saimir Tahiri lë mandatin: Do përballem me prokurorinë, unë nuk jam palaço

“Unë jam Saimir Tahiri dhe s’kam nevojë as për mandat, as për imunitet, as për politikën e as për palaçot. Nuk dorëzohem sot dhe do jem me më të fundit që beson te unë. Se as drejtësinë, as Europën nuk do na e fali njeri por do ta arrijmë me kockat tona”

Me këto fjalë, Saimir Tahiri la mandatin e deputetit duke premtuar ta vazhdojë betejën e tij për drejtësinë, por duke thënë se nuk ka nevojë për asnjë mbrojtje nga asnjë prej palaçove të politikës.

OPINIONE