Shqiperia

Sekuestrohet ish- hotel ‘Vollga’ në Durrës

Sekuestrohet Hotel ‘Vollga’ në Durrës. I është vënë sekuestro nga agjensia e administrimit të pasurive të sekuestruara dhe të konfiskuara.

Kjo agjensi pritet të dalë në konferencë dhe njoftim zyrtarë gjatë ditës së sotme.

Në periudhën e privatizimeve, ky hotel i kaloi një pronari që pretendonte pronësinë e saj.

Ndërsa në vitin 2011, ky hotel i kaloi Emiljano Shullazit./tpz

OPINIONE

INTERVISTA