Video

Serbet poshterojne filozofin gjakatar Bernard Henri Levi

Bernard Henri Levi, nje mbeshtetes i agresionit te NATO-s kunder Libise dhe dergimit te xhihadisteve nga Perendimi ne Siri, poshterohet publikisht ne Serbi duke u gjuajtur me torte. Protestuesit serbe i kerkojne zionistit dhe mbeshtetesit te vrasjeve ne Libi dhe Siri, Bernard Henri Levi qe te largohet nga Beogradi.