Bota

Shefat e Shtatmadhorisë së Turqisë dhe Rusisë u takuan në Ankara

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Gjeneralarmate Hulusi Akar u takua me Shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Rusisë, Gjeneralarmate Valery Gerasimov.

Sipas deklaratës së bërë nga Shtatmadhoria e Turqisë, Gjeneralarmate Akar dhe homologu rus Gerasimov u takuan në ndërtesën e Shtabit të Përgjithshëm në Ankara.