Shqiperia

Shembet rruga, banorët e Dibrës kërkojnë ndihmë

Rreth 150 banorë në Njësinë administrative Arras në Dibër në vendin e quajtur Grykë Noka janë bllokuar prej 20 ditësh.  Bllokimi i banorëve në zonën e njohur si Grykë Noka ka ndodhur për shkak se përroi ka dëmtuar rrugën kryesore.

Banorët apelojnë për ndihmë pasi nuk kanë baza ushqimore për vete dhe bagëtinë e shumta nga të cilat sugurojnë jetesen.