Shqiperia

Shikoni se si policia bashkiake u merr spinaqin shitësve ambulantë

Një video e postuar tregon se si policia Bashkiake merr spinaqin e një shitseje ambulante në Tiranë dhe ia konfiskon.

Këta shitës zënë një hapësirë të vogël dhe ushqehen vetë me këtë punë. Pamjet në videon e mëposhtme tregojnë qartë veprimin e policisë bashkiake, e cila sigurisht kanë urdhëra nga kryetari i Bashkisë në Tiranë.