Shqiperia

“Shkarkimi i presidentit!!!” Meta në konferencë të jashtëzakonshme: I gatshëm të lë postin, që kjo të bëhet për zgjidhjen e krizës

Presidenti Ilir Meta doli një konferencë të jashtëzakonshme në orën 16:00 deklaroi se ishte i detyruar të shfuqizonte dekretin për datën e zgjedhjeve.

I pyetur rreth shkarkimit të tij, i kërkuar nga mazhoranca dhe a ka ndikuar opozita në vendimin e tij, Meta u shpreh:
“Po e nis me shkarkimin. Që rri unë ndonjëherë me Berishën, ky nuk është ndonjë sekret i madh. Nuk e kuptoj pse duan të më shkarkojnë. Unë jam vetëdeklaruar për ta lënë postim dhe i gatshëm që kjo të bëhet për zgjidhjen e krizës dhe çdo gjë do të funksionojë. Nëse iu intereson presidenti, hajd të zgjidhim krizën, ikën presidenti. A ka ndikuar Basha apo edhe Monika në vendimin tim, ndërkohë një politikan i vjetër që është edhe kryetar i një partie në opozitë thotë se kjo i vlen opozitës. Aq më mirë që të ketë kohë për zgjedhje”./standard