Kuriozitete Shkence

Shkencëtarët: Homoseksualiteti fshihet tek vaksinat!

ITALI Shkencëtarët thonë se homoseksualiteti fshihet tek vaksinat. Sipas tyre nëqoftëse vaksina përmban (zhivë) apo substanca tjera, fëmija bëhet homoseksual”.

Gian Paolo Vanoli, njëri prej shkencëtarëve që ka arritur në këtë konkluzion ka thënë për “Vice Italy” se: “Problemi do të bëhet veçanërisht i pranishëm në gjeneratat e ardhshme, kur homoseksualët të kenë fëmijë, atëherë ata do të trashëgojnë ADN-në e prindërve të tyre”
Që nga dita e parë e lindjes së fëmijës, ata injektohen me vaksina dhe kimikate të ndryshme, duke mos ju informuar mjekët për përbërjen dhe udhëzimin e vaksinës.

Vaksinat dhe kimikate të ndryshme, detyrimisht u jepen fëmijëve me udhëzim të Organizatës Botërore të Shëndetësisë pa u bërë kontrollet e efekteve anësore që mund të shkaktojnë vaksinat. Është e njohur se Bill Gates, filantrop, është njëri prej financuesve më të mëdhenj të vaksinave në planet. Ai ka thënë publikisht se vaksinat shërbejnë për shpopullim, dmth për zvogëlimin e numrit të popullatës njerëzore.

“Fakt nga kjo është edhe rritja e madhe e homoseksualëve që kur ka filluar vaksinimi në masë të madhe. Ky është rezultati“, përfundoi shkencëtari Gian Paolo Vanoli./ bw