Shqiperia

Shkodranët pushtojnë sheshin qendror…TENSION/ Forcat speciale hedhin sprajt…

Ndërsa kryeministri Rama vazhdon tu bëjë karshëllik nga Vau i Dejës, me mijëra qytetarë shkodranë në këto momente kanë pushtuar qendrën e qytetit duke mos lejuar Ramën të vijë të mbajë miting në qytetin e tyre.

Siç shikohet edhe nga pamjet e Shkodraweb, thirrjet ‘Rama ik’ kanë pushtuar qendrën e qytetit, duke treguar edhe njëherë se Shkodra djepi i antikomunizmit nuk do të lejojë pinjollin kryeministër të komunizmit të vijë dhe të kthejë në qytetin e tyre sistemin monist të votimeve Parti-Shtet.

 

 

 

 

 

 

burimi:/standard