Shqiperia

Shkrirja e Krimeve të Rënda, zbulohet se ku do të transferohen njëmbëdhjetë prokurorë

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar sot transferimet e prokurorëve të Krimeve të Rënda.

Kështu, shefja e Krimeve të Rënda, Donika Prela është caktuar përkohësisht në Prokurorinë e Shkallës së Parë të Tiranë, së bashku me 10 prokurorë të tjerë, mes tyre emra të njohur për publikun si Besim Hajdarmataj, Manjola Kajana, Elizabeta Imeraj, Vladimir Maraj etj.

Gjithashtu është miratuar me 11 vota pro, projekt-akti për caktimin e përkohshëm tё prokurores Arta Marku si prokurore në Prokurorinë pranë Gjykatës së Apelit Tiranë. Ky vendimi hyn në fuqi me datën 1 Janar të vitit 2020.

Lista e prokurorëve të transferuar pas ‘shkrirjes’ së Krimeve të Rënda në Prokurorinë e Shkallës së Parë për Krime të Rënda dhe Prokurorinë e Apelit për Krime të Rënda:

-Blerim Tominaj

-Besim Hajdarmataj

-Doloreza Musabelliu

-Arens Çela

-Artan Bajrami

-Eugen Beçi

-Elisabeta Imeraj

-Manjola Kajana

-Përparim Kulluri

-Vladimir Mara

-Sonila Muhametaj

-Pranvera Pustina.

Lista e prokurorëve të transferuar në rrethe:

-Blerim Tominaj, në Prokurorinë e Shkallës së Prë Tiranë

-Arens Çela, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Besim Hajdarmataj, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Elisabeta Imeraj, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Doloreza Musabelliu, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Vladimir Mara, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Manjola Kajana, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Sonila Muhametaj, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Artan Bajrami, në Prokurorinë e Apelit Tiranë

-Pranvera Pustina, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Tiranë

-Eugen Beci, në Prokurorinë e Shkallës së Parë, Korçë

-Përparim Kulluri, në Prokurorinë e Shkallës së Parë Shkodër./tpz