Rajoni Shqiperia

Shoqata Maqedonase “Ilinden”-Tiranë i kërkon Qeverisë dhe parlamentit shqipëtarë ratifikimin urgjentë të marrëveshjes së nënshkruar

Njoftim për shtyp:

Shoqata Maqedonase “Ilinden”-Tiranë i kërkon Qeverisë dhe parlamentit të ratifikojnë urgjentisht marrëveshjen e nënshkruar midis Maqedonisë dhe Shqipërisë për hapjen e Qendrës Kulturore Maqedonase në Tiranë

Shoqata Maqedonase “Ilinden”-Tiranë i kërkon Qeverisë dhe Parlamentit që të urgjentisht të ratifikojë marrëveshjen e nënshkruar midis Maqedonisë dhe Shqipërisë për hapjen e Qendrës Kulturore Maqedonase në Tiranë, gjashtë muaj kanë kaluar nga nënshkrimi i Marrëveshjes midis dy vendeve. Shoqata maqedonase “Ilinden”-Tiranë beson se me hapjen e Qendrës Kulturore Maqedonase në Tiranë, do të rritet më tej bashkëpunimin midis dy vendeve, dhe thellimin e bashkëpunimit kulturor dhe krijimin e kushteve për punëtorët kulturorë dhe institucionet e të dy vendeve bashkëpunimi i ndërsjellë dhe prezantimi i punës së tyre.

Shoqata Maqedonase ‘’Ilinden”-Tiranë
Kryetar Nikolla Gjurgjaj 

/gazetaimpakt

OPINIONE

INTERVISTA