Rajoni Shqiperia

Shqipëri-Greqi, zhvillohet raundi i parë i bisedimeve për kufizimin e zonave detare

Është zhvilluar në Tiranë raundi i parë i bisedimeve mes Shqipërisë dhe Greqisë për kufizimin e zonave detare.

Ministria shqiptare e Punëve të Jashtme dhe Europës bëri me dije se takimi për kufizimin e zonave detare është zhvilluar të hënën dhe mes palëve ka qenë një klimë konstruktive dhe bashkëpunuese.