Shqiperia

Shqipëria i vendos sanksione Rusisë

Shqiperia i është bashkuar sanksioneve të vendosura nga BE-ja kundrejt Rusisë.

Vendimi eshte bërë publik nga Perfaqesuesja e Larte e BE-se, Federica Mogherini, e cila shton se vec Shqiperise, ne kete liste jane bashkuar dhe Mali i Zi dhe Norvegjia.

Ne fakt keto nuk jane sanksione te reja, por riperseritje e sanksioneve të vendosura qe ne vitin 2014.