Bota Kuriozitete

Shtatë zjarrfikës të një stacioni bëhen baballarë brenda 14 muajve

Shtatë zjarrfikës të një stacioni kanë më shumë të përbashkëta sesa helmetat dhe çizmet e rënda: fal një rasti të pazakontë, ata kanë marrë një tjetër rol, atë të baballarëve.

Këta shtatë zjarrfikës janë bërë baballarë brenda 14 muajve dhe alarmi në stacionin e zjarrfikësve në Glennpool të Oklahomas ka rënë goxha shpesh së fundmi.

“Ne jemi familje e madhe, kjo e bën të veçantë edhe këtë rast”, ka thënë Kendall Dykes, njëri prej baballarëve të rinj.