Bota

Sionistët sulmojnë xhaminë Al Aksa

Kolonët sionistë, sot edhe një herë kanë sulmuar xhaminë Al Aksa.

Sipas agjencisë së lajmeve IRIB, Rreth 70 kolonë sionistë të mbështetur nga 15 forca të regjimit sionist kanë ndaluar futjen e besimtarëve myslimanë palestinezë në xhaminë Al Aksa. Sulmet e sionistëve ndaj xhamisë Al Aksa janë shtuar shumë që nga viti 2009 dhe thuhet se numri i këtyre sulme është shtuar shumë. Gjithashtu sot forcat sioniste kanë sulmuar me gaz lotsjellës dhe armë luftarake zonat në veri të qytetit Kods. Në këtë sulm raportohet të jenë plagosur disa palestinezë./ PT

OPINIONE

INTERVISTA