Situata jashtë kontrollit në Fier, digjen dhjetra rrënjë ullinj dhe 2 banesa të…

Zjarri i rënë në fashatin Vreshtaz në Fier duket se ka marrë përmasa të mëdha dhe është i pa mundur lokalizimi i tij.

Mësohet nga burimet paraprake se deri më tani janë djegur 2 shtëpi të pabanuara dhe dhjetra rrënjë ullinj, duke shkaktuar kështu një dëme të konsiderueshme.

Zjarri po mundohet të lokalizohet sepse janë duke u rrezikuar banesat.

Ndërkaq bëhet me dije se në krye të kësaj pune janë vënë forcat zjarrfikëse të Patosit, të udhëhequr nga shefi i forcave zjarrfikëse, Alket Halimi.

Terreni i thyer dhe paksa i vështirë bënë që dhe nderhyrja të jetë e pamundur.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne