Shqiperia

Situatë kritike te Ura e Mifolit, nis evakuimi i familjeve në rrezik (FOTO)

Prurjet e lumit Vjosa vijojnë të rriten. Situata më kritike është pranë urës së Mifolit, ku ekipet e emergjencës kanë nisur me evakuimet e familjeve që rrezikojnë nga përmbytjet. Aktualisht Fieri dhe Vlora janë dy qarqet më të rrezikuara nga përmbytjet.