Shqiperia

Skandali-Sorosi financoi 22 milionë euro për drogën në Shqipëri/Të implikuar zyrtarët e BE

Avokati Altin Goxhaj ka bërë një denoncim  ne facebook kundër George Soros dhe Bashkimit Evropian.

Goxhaj zbulon skandalin e Bashkimit Evropian me 22 milionë euro, që sipas tij, iu dhanë Sorosit për bujqësinë shqiptare, por që përfunduan si financim për parcelat me kanabis.

“SKANDALI I BE ME 22 MILIONË EURO QË I DHANË SOROSIT PËR BUJQËSINË SHQIPTARE POR PËRFUNDUAN SI FINANCIM PËR PARCELAT ME CANNABIS. Çfarë do ndodhë në BE kur të merret vesh që fondet e BE (prej 22 milionë €) që iu dhanë Sorosit për ndihmë për bujqësinë shqiptare, janë përdorur për kultivimin e kanabisit? Do shohim qyfyre se në këtë skandal janë implikuar figurat më të larta të BE, Parlamentit Europian, EBRD, Komisionit Europian në Bruksel, dhe gjithë Mafies Soros në Tiranë ?
Prandaj pardje, sapo e morën vesh se çfarë po kurdisja unë në Bruksel, Soros ka fshirë gjithë faqet online të projektit (budallejtë, akoma se kanë mësuar që unë i mbaj gjthm në tre kopje si “suvenire” në laptop, Backup HD dhe Backup Online) ? ? :D”, shkruan Goxhaj.// Gazeta Impakt