Islamofobi

Skënder Jashari, katoliku i Kosovës që imiton terroristin në Zelandën e Re!

Gjuha e urrejtjes gufon në rrjetet sociale, por edhe promovimi i terrorit gjithashtu. I tillë është Skënder Jashari, i cili llogarinë e tij e ka të mbushur me lloje të ndryshme automatiku, krahas postimeve me natyrë fetare të krishterë.

Ai sikur ndjek ideologjikisht terroristin e Zelandës së Re, ku ai poston fotografi të njëjtë të armës që e përdori terroristi që vrau mbi 50 musliman në dy xhami. Kur dikush i komenton nga besimtarët musliman, ai shanë, fyen dhe kërcënon hapur së bashku me miqtë e tij virtual.

Por Skënder Jashari nuk është i njohur për areolën e mediave sociale. Ai që nga viti 2004 shpreh hapur Islamofobinë, thirrjen për linçim dhe vrasjen e muslimanëve shqiptarë, këtë duke e bërë në emër të mbrojtjes së heroit kombëtar Gjergj Kastrioti.

Ne më poshtë po iu sjellim disa postime të tija për të vërtetuar atë që thamë më sipër, me shpresë që organet e rendit të marrin masa ndaj këtij personi. Ky është një nga profilet e shumëta që kishte ai, por pas raportimeve ato janë mbyllur. Ai ka qenë admin i faqes “Feja e shqiptarit është evropa”, një faqe që ka qenë e mbushur me gjuhë të urrejtjes dhe ka krijuar shumë konfuzion te shqiptarët:

burim:/ki