Bota

Sondazh i ri: Shumica e amerikanëve e konsiderojnë Trumpin si të pandershëm

Ky kombinim i fotografive të krijuara më 27 mars 2018 tregon Presidentin e SHBA-ve, Donald Trump dhe aktoren Stephanie Clifford, e cila përdor emrin e skenës Stormy Daniels. (Foto nga AFP)

Shumica e amerikanëve nuk i besojnë Presidentit të SHBA-ve Donald Trump dhe e shohin atë si të pandershëm, tregon një sondazh i ri.

Sipas rezultateve më të fundit të publikuara nga SurveyMonkey sondazhi i cituar në The Hill të enjten se vetëm 13 përqind e amerikanëve e konsiderojnë Trump si një person të ndershëm.

Artikulli thotë se ndershmëria e Trump-it dhe rezultati i besueshmërisë kishin rënë tre pikë që kur SurveyMonkey filloi të zhvillonte studimin në shkurt të vitit 2017.

Amerikanët kanë mungesë besimi tek presidenti, ndërsa e vërteta vjen pasi publiku mbetet shumë dyshues rreth lidhjeve të Trump me një aktore të filmit, Stormy Daniels.

Avokati personal i Trump, Michael Cohen, i pagoi 130,000 dollarë yllit pornografik, të qëndronte e heshtur në lidhje me marrëdhënien jashtëmartesore midis presidentit dhe asaj . .

Shumica e amerikanëve nuk i besojnë Presidentit të SHBA-ve , Donald Trump dhe e shohin atë si të pandershëm, tregon një sondazh i ri.

Sipas rezultateve më të fundit të publikuara nga SurveyMonkey ndjekja e sondazhit të cituar në The Hill të enjten vetëm 13 përqind e amerikanëve e konsiderojnë Trumpin si një person të ndershëm.

Artikulli thotë se ndershmëria e Trumpit dhe rezultati i besueshmërisë kishin rënë tri pikë që kur SurveyMonkey filloi të zhvillonte hulumtimin në shkurt të vitit 2017.

Amerikanët kanë mungesë besimi tek presidenti, ndërsa vërteta vjen pasi publiku mbetet shumë dyshues rreth lidhjeve të Trump me një aktore të filmit, Stormy Daniels.

Avokati personal i Trump, Michael Cohen, i pagoi 130,000 dollarëve yllit pornografik, që të qëndronte e heshtur në lidhje me marrëdhënien jashtëmartesore midis presidentit dhe Stormy Daniels .

Burimi : Press TV/ ML